NUCLEO AMIN        -        LUCIDNA ZAMISEL        -        INOVATIVNA REŠITEV


934767de-6080-4343-878c-f4059a78e613jpg   
                                                                                                    NUCLEO - web IIIjpg

                                                                                     

NUCLEO AMIN je izdelek, ki pomaga urejati težave s SUI na fiziološki način. Je edinstven preparat, tako po sestavi, mehanizmu delovanja, kot tudi glede načina jemanja. 

NUCLEO AMIN je prehransko dopolnilo, ki vsebuje proste, samostojne, izolirane amininokisline, v čisti kristalinični obliki, vse, ki tvorijo glavnino beljakovin mišične mase. Odlikuje jih hitra absorpcija in visoka biološka uporabnost. Aminokisline se takoj vsrkajo v telo in so nemudoma na voljo za izgradnjo mišičnih proteinov.   NUCLEO AMIN je vir beljakovin in ima visoko vsebnost beljakovin. Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase. Njegov hranilni učinek je fiziološki in je namenjen dopolnjevanju običajne prehrane. Priporočljivo ga je jemati sočasno z izvajanjem TMMD.

NUCLEO AMIN vsebuje: esencialne AK L-levcin, L-izolevcin, L-valin (verižno razvejane esencialne AK ali BCAA), esencialno AK L-lizin, neesencialno AK L-glutamin in vitamin C.

Zato je NUCLEO AMIN primeren izdelek za vzdrževanje in izgradnjo mišic ter podpornih vezivnih tkiv; prehransko dopolnilo, prašek z okusom limone - okusen napitek - takoj po treningu!

Priporočeno dnevno odmerjanje v primeru treninga MMD pri SUI je 5 g praška:

L-LEVCIN = 900 mg, L-IZOLEVCIN = 450 mg, L-VALIN = 450 mg, L-GLUTAMIN = 1.900 mg, L-LIZIN = 550 mg, Vitamin C = 125 mg.

Uporaba: 1 x dnevno 1 dozirno žličko (5 g) praška zmešati s 100-200 ml vode, soka, jogurta ali druge tekočine, lahko v mešalniku in popiti takoj po izvedenih vajah za krepietv MMD.


Število izvedenih ciklusov vaj v toku dneva je lahko poljubno, v skladu z možnostmi in vašo odločitvijo.
 Tudi po vsakodnevni telesni dejavnosti lahko popijete 1 merico (5 g) praška zmešanega s poljubno tekočino in tako poskrbite, da se mišice zaradi naprezanja ne bodo razgrajevale marveč krepile.


AK levcin, izolevcin in valin so v izdelku v optimalnem razmerju 2:1:1, pridobljene so s postopkom fermentacije, v instantizirani obliki, da se lahko hitro in dobro topijo. Njihov delež v pripravku je 42 % glede na skupno vsebnost AK, kar je idealno razmerje za optimalno sintezo proteinov iz AK.

Takoj po zaužitju se absorbirajo neposredno v krvni obtok. Njihova biodostopnost za sintezo proteinov je takojšnja.


Optimalna uporaba izdelka in izvajanje vaj: za en obrok zmešati 1/2 merice (2,5 g) praška s 100 - 200 ml vode ali soka, lahko v mešalniku, dobro premešati in takoj popiti. Najbolje v roku do 30 minut po vsakem treningu oz. vajah za krepitev mišic medeničnega dna. Dnevno je priporočljivo izvesti 3 - 5 nizov vaj, 8 - 12 maksimalnih krčenj v enem nizu, vsako krčenje zadržite 6 - 8 sekund in med vsakim krčenjem naredite enako dolg premor. V drugem delu treninga je potrebno intenzivnost vadbe povečati. Vaje je priporočeno izvajati vsak dan ali vsaj tri- do štirikrat na teden, redno, vsaj 20 tednov. Priporočeno jemanje izdelka je 2 - 3 mesece. Največji dovoljeni dnevni odmerek BCAA je 5 g (torej 12,5 g praška NUCLEO AMIN).

   

934767de-6080-4343-878c-f4059a78e613jpg - smiselna pomoč pri inkontinenci.

Prednosti izdelka NUCLEO AMIN pred proteinskimi pripravki:

Če torej želimo doseči, da se pri TMMD mišice še dodatno krepijo in ne razgrajujejo, je logična, razumna in smiselna rešitev dodatno dovajanje pravilne kombinacije in koncentracije specifičnih, prostih aminokislin per os, ki jih z običajno hrano velikokrat zaužijemo premalo.

 NUCLEO AMIN, 100 g, prehransko dopolnilo, prašek za pripravo napitka z okusom limone.

Za 20 obrokov po 5 g oz. 20 vadbenih nizov. 
MPC: 24,90 €.

Proizvedeno v EU. NENSI: 1055780. Na voljo: lekarne, specializirane prodajalne, možnost naročila tudi preko spleta.