934767de-6080-4343-878c-f4059a78e613jpg   
                                                                                                    NUCLEO - web IIIjpg

                                                                                     
NUCLEO AMIN je izdelek, ki pomaga urejati težave s SUI na fiziološki način. Je edinstven preparat, tako po sestavi, mehanizmu delovanja, kot tudi glede načina jemanja. 

NUCLEO AMIN je prehransko dopolnilo, ki vsebuje proste, samostojne, izolirane amininokisline, v čisti kristalinični obliki, vse, ki tvorijo glavnino beljakovin mišične mase. Odlikuje jih hitra absorpcija in visoka biološka uporabnost. Aminokisline se takoj vsrkajo v telo in so nemudoma na voljo za izgradnjo mišičnih proteinov.   NUCLEO AMIN je vir beljakovin in ima visoko vsebnost beljakovin. Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase. Njegov hranilni učinek je fiziološki in je namenjen dopolnjevanju običajne prehrane. Priporočljivo ga je jemati sočasno z izvajanjem TMMD.

NUCLEO AMIN vsebuje: esencialne AK L-levcin, L-izolevcin, L-valin (verižno razvejane esencialne AK ali BCAA), esencialno AK L-lizin, neesencialno AK L-glutamin in vitamin C.

Priporočeno dnevno odmerjanje v primeru treninga mišic medeničnega dna (TMMD) pri SUI je 10 g praška: L-LEVCIN = 1,8 g, L-IZOLEVCIN = 0,9 g, L-VALIN = 0,9 g, L-GLUTAMIN = 3,80 g, L-LIZIN = 1,1 g, Vitamin C = 250 mg.

 Dnevno odmerjanje, 10 g praška, je priporočeno zaužiti v posameznih, ločenih obrokih, v skladu z izvajanjem TMMD. Vsak obrok takoj po zaključenem TMMD.

AK levcin, izolevcin in valin so v izdelku v optimalnem razmerju 2:1:1, pridobljene so s postopkom fermentacije, v instantizirani obliki, da se lahko hitro in dobro topijo.

Njihov delež v pripravku je 42 % glede na skupno vsebnost AK, kar je idealno razmerje za optimalno sintezo proteinov iz AK.

Takoj po zaužitju se absorbirajo neposredno v krvni obtok. Njihova biodostopnost za sintezo proteinov je takojšnja.


Optimalna uporaba izdelka in izvajanje vaj: za en obrok zmešati 1/2 merice (2,5 g) praška s 100 - 200 ml vode ali soka, lahko v mešalniku, dobro premešati in takoj popiti. Najbolje v roku do 30 minut po vsakem treningu oz. vajah za krepitev mišic medeničnega dna. Dnevno je priporočljivo izvesti 3 - 5 nizov vaj, 8 - 12 maksimalnih krčenj v enem nizu, vsako krčenje zadržite 6 - 8 sekund in med vsakim krčenjem naredite enako dolg premor. V drugem delu treninga je potrebno intenzivnost vadbe povečati. Vaje je priporočeno izvajati vsak dan ali vsaj tri- do štirikrat na teden, redno, vsaj 20 tednov. Priporočeno jemanje izdelka je 2 - 3 mesece. Največji dovoljeni dnevni odmerek BCAA je 5 g (torej 12,5 g praška NUCLEO AMIN, kar zadostuje za 5 vadbenih nizov dnevno).


Opomba: če zaradi kakršnih koli razlogov vaj ne zmorete izvajati pogosto, lahko samo 1 x na dan, 1 merico (5 g) praška, zmešate z 200 ml vode in popijete naenkrat. Število izvedenih ciklusov vaj v toku dneva pa je lahko v tem primeru poljubno, v skladu z možnostmi in vašo odločitvijo.

Tudi po vsakodnevni telesni dejavnosti lahko popijete 1 merico (5 g) praška zmešanega s poljubno tekočino in tako poskrbite, da se mišice zaradi naprezanja ne bodo razgrajevale marveč krepile.


934767de-6080-4343-878c-f4059a78e613jpg - smiselna pomoč pri inkontinenci.

Prednosti izdelka NUCLEO AMIN pred proteinskimi pripravki:

Če torej želimo doseči, da se pri TMMD mišice še dodatno krepijo in ne razgrajujejo, je logična, razumna in smiselna rešitev dodatno dovajanje pravilne kombinacije in koncentracije specifičnih, prostih aminokislin per os, ki jih z običajno hrano velikokrat zaužijemo premalo.

 NUCLEO AMIN, 100 g, prehransko dopolnilo, prašek za pripravo napitka z okusom limone.

Za 40 obrokov po 2,5 g oz. 40 vadbenih nizov. 
MPC: 28,78 €.

Proizvedeno v EU. NENSI: 1055780. Na voljo: lekarne, specializirane prodajalne, možnost naročila preko spleta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.